Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte färdig med den här...


Dödsångest

har inte sovit på flera nätter

måste fånga tiden

aldrig varit så mayhem rörigt 

för att få kategorisk ordning 

aldrig varit så oförmögen

aldrig varit så tacksam

aldrig varit så ledsen

aldrig njutit av allt så

aldrig inte kunnat greppa 

alla obesvarade frågor

varför människor är som dom är

varför vissa sviker medans andra,

kommer med öppet hjärta

om det gör ont på en kissmyra,

om den får kissmyre kiss på sig

aldrig gjort så ont

tills man vaknar av den värmande solen

njuter av råluften i vårsolen 

med en filt på terassen med

och både The och kaffe,

& kardemumma skorpa

en form av ren döds ångest

inte för död i sig 

utan för vad man lämnar kvar

inget är så klart som jag trodde

så det finns bara det här

det som är här och nu

och ljuset efter det. 

 

Alltid bara kärlek. 

Det enda. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-14 07:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Berörande
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP