Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borta.


Kärleken har flyttat.

Kärleken har flyttat från mitt sinne
är knappt ens ett minne
borta för alltid är blossande kinder
brist på näring är det största hinder
hot och rädsla kommer till
i ondskans land är Kärleken vill.

Blickar man ej vågar sända en brottsling du är
går omvägar för att slippa bli kär
gör allt för att slippa lusten
i en öken av evigt slag.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund