Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Skall du vara ett eko av Larz Gustafsson


Kritik

Kritik måste man tåla
om man med vänner vill skåla
man kan olika åsikter ha
men ändå må bra




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-14 09:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och nej, jag tänker INTE tåla kritik.
2019-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det är figuren nedanför som angriper och attackerar.
Och som inte vågar träda fram i ljuset.

2019-04-14

    ej medlem längre
Hehe Nej den surgubben gör väl ingen glad, skäller och surar varje dag.
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP