Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinst de lyser mest!

I ensamt skick, når ingenting
men då bakom vissa andra ting
händer ju nå´t
som gör allt stort och flott
nollorna ger tal mäktigt uppsving!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-14 11:22



Bookmark and Share


  ULJO
Att nollor kan vara så värdefulla
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt