Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-02-27 kl 12:46..har inget foto på humla


Humlan

 

den första lilla

vinglar yrvaken över handflatan

mot honungsdroppen

i handens skål

 

 

*

 

Kommentar Humlan

Angel of love "Så sött och fint" 2015-02-27

Wys "Fin!" 2015-02-27




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-04-14 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP