Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden






ramla tillbaka

en hel kommun utan svar

jag, "paranoid"












Bunden vers (Haiku) av xilenie
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-14 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie