Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till aldrig


Idag när jag var ute och spankulerade på mina domäner, så siktade jag först en sädesfink. Flink, yster, och sprakande energiskt pickande i dyngan som den snälla bonden sprutat på fälten. Sen kom en riklig flock med med dom sällsynta gladlynta knölsångarna. Dom sover i en jättelik hulm 50 meter sydost om mitt camp. Dom är så snälla och förgyller byn med sin sydländska sällsamma sälta och tjuskraft.
Kärleken är en jävligt skön drog. Kristdemokraterna har årsmöte i skogen i helgen, då man traditionsenligt dansar nakna kring elden, konvulviskt kravlöst kåta till max. Åååhhh deras näpna partiledare... Mums! Himlen är grå. Vindstilla. Ett lejon lapar i sig trasmattan i hallen. Terminalernas vindlingar, de brinnande vilda ängderna, du springer skrattande mot mig. Jag äter dina bröst. I nattrikets frid åker vi karusell hem till aldrig.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-14 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP