Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRI DAG

fri dag

belägrad stad

fria ord

vid vår esplanad

fri dag

en diskussion

ny dag 

och en gammal ton

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2019

 

Efter diskussion med Tony om "öststaterna"




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-04-14 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP