Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring fatt vakenheten

Utan att det är något
som tar sig in i scenrummet
och vidare in i vår varseblivning
hade vi inte fått vetskap
om tunnlarna som böjer av verkligheten under oss
Plötsligt går tåget i morgonrykten
och vi måste hinna med
om vi vill vara kvar i vår verklighet
och komma fatt narrativet
samtidigt som vi rusar igenom vakenheten




Fri vers (Fri form) av Lennart Andersson
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 14:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Inte lång dikt men mycket innehållsrik.

"Böjer av verkligheten".
Ack ja, här känner jag stark igenkänning i hela dikten.
Tack.
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson