Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklar gata

Grunden till mig – stenarna som blev lagda
på gatorna jag så många gånger vandrat
är jag en främling
som inte längre minns mig vid barn.
Ljuset har hittat nya vinklar nu,
ljuden är långsammare.
Som om jag kommer ihåg
men inte känner igen.
Och alla som blev kvar
pratar jag endast med min far och min mor.
Den sista länken till en plats
att minnas och att glömmas.




Fri vers av Dorian
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-14 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian