Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo

Jag finns bara när jag själv tycker jag är bra

Men plågas ständigt av nederlag

Jag är för rädd för att göra ett misstag

För jag har snart inte många som är kvar

Som kan känna igen mitt rätta jag

Och jag är en glömsk person

Så snart kanske jag

Inte finns

Levande begravd

Mellan himmelen och helvetet

Pendlar jag

I limbo




Fri vers av MXE
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-14 16:08



Bookmark and Share


  Stay Golden
Safe Travels.
2019-04-18

  Stay Golden
Go search for that ol' love. smell the flowers, be with the sun, say hi to some good people ^^
2019-04-18

  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

MXE

Senast publicerade
Limbo
* Se alla