Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspekoral

Jag låter dig aldrig gå

älskar dina ögon blå

jag är för evigt din

om du vill bli min

I lyckans ljus vi går

när kärleken vi når

i evighetens famn

vi fann varann




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-14 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP