Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U-sväng

kan du
göra en U-sväng nu?
innan vi får en släng
av nånting?

innan det blir ännu värre?
du tror du är
”den folkkäre”, ”den litteräre”,
”den populäre”, världens herre

hur vore det
med en refräng nu?
kan du inte
göra en U-sväng nu?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 11:06



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Gillar! Härlig, varm humor!
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP