Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall över slottet

din mamma har cancer
men himmelen är bärnstensgul
och ett stjärnfall
seglar över slottet
det kommer att bli bra




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-14 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sorgligt men samtidigt med någon ljusning i sikte, beklagar dock det första
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP