Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ord


Ni vet

Ni vet
ord

förlösande
längtande
smekande
hoppfulla
förnedrande
ironiska
förvånande

särskilt det sista;
FÖRVÅNANDE

varför sa du det?
jag förstår inte vad du menar
är det så du tänker?


världsbilden rasar
bilden av oss
förändras

på grund av ett ord




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-14 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha ja ett ord kan bli exakt så
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP