Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlevelse

Fatta det
som finns kvar av mig
och kasta det
genom eldluftens passager
till textens nollpunkt
där all text står i problematiskt förhållande
till var verklighet som just nu passerar förbi oss ut till vardagen
och låt mig därefter få rusa igenom
den kvarstannande nattens landskap
till dess gudarna
låter mig att gå rakt i den fiktiva textens verklighet
och låt mig få klä mig i och vädra
den gamle nattståndne herrns lekamen
i en värld där begreppet människa nu
inte längre står för någonting





Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-15 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson