Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Steppbranden som uteblev av Anders Frankenberg Waster


Himmel och helvete

I mörkrets djup

jag hittat mitt stup

kommer aldrig igen

varesig till himmelen

eller helvetet

men vem vet

ljuset kanske tänds igen

till livet återigen

till kärleken





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-15 08:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt dikt av den store Ferlin!
2019-04-15

  Fulbergarn
Som Nils Ferlin skrev
" Inte ens en grå liten fågel
som sjunger på grönan kvist
det finns på andra sidan
och det tycker jag nog blir trist.

Inte ens en grå liten fågel
och aldrig en björk som står vit
men den vackraste dagen som sommaren ger
har det hänt att jag längtat dit."
2019-04-15

  Öknens Ros VIP
I himmelen är det kallt så in i helvete och bli levande stekt vill man heller inte bli. Återfödas till jorden är väl enda alternativet. ;)
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP