Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Minneskavalkad av Sefarage


Minnet

Minne är ett bedrägligt sinne
man minns ida
det som passar bra
med det man vill ha




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-15 09:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ibland minns jag inte alls, men jag undrar ibland hur jag vet det
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP