Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-10-11 11:42 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Höst

 

höstens fåglar plöjer åkrar i alla väderstreck
tid nalkas att tända ljus
i våra lampor och mörka hus
Natten breder ut sina vingar
runt alla fyrar längs höstens långa kust


vi går mot vinter med långa steg
och rönnens bär hänger tunga
froströk andas snart ut från varje lunga
Kölden sjunger sina hårda sånger
och månen med köldrand runt
blickar stum ned över mänsklighetens
frusna yta

 

anm ibland förvandlas dunbolls silverfrö

till svart måne, var tog friden vägen ?

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-04-15 14:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kan inte stanna tiden arbetar på före garden I vila går.
2022-08-13

  morgonstjärna VIP
hm frågar sig
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP