Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sensualismens skimmer. Av Sturesdotter. Texten har legat i utkast och är från oktober 2018.


Kritik på en text (2145) en siffra mellan fem och sju





Livet är som kameler i hop,
de svarar bäst på piska morot rop,

hot hänger likt knuten näve i luft,
därför känns livet ibland extra tufft,

där lever det ofta nog ta fatt,
likt kaniners uppdykande ur var hatt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP