Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


betraktelse


Spela roll


Genom ögat
ser jag världen

genom hjärnan strömmar
livet
upplevelsen att finnas till

genom kroppen flyter blodet
helt till synes av sig självt

min lekamen fylls av känslan
av att nudda jordeytan

fylla upp en del av jorden
spela roll i sammanhanget

utan mig en annan värld




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 10:21



Bookmark and Share


  Engel
Du gör skillnad.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP