Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i morse

 

soldroppar landar på fönstrets bleck

sjunger sin milda visa

faller bland gröna blad

och knoppars spira

 

jublande öppnar de sina händer

mot solens glittrande skiva

 

Det är vår!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-15 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP