Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påskens ägg

Tuppen satt och funderade
Nu är snart påsken här
Måste hålla koll på mina hönor då
Så dom inte i någon annan blir kär

Ska också kolla äggens färg
Vill inte se röda,gröna eller blå
Endast vita och bruna ägg
Annars en otrogen höna får gå




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-15 11:54



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Kul text om kackel i hönsgården.
2019-05-23

  StinaJ VIP
Härlig text. Ja det är inte lätt att vara en tupp i hönsgården i påskatider.
2019-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ha koll
på livet
gäller även
djurlivet det
är väl givet...
2019-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och klurigt diktat om hönsgårdens dramatik i påsktid!
2019-04-15

  M.Eta
Klokt tänkt av tuppen, de färgade äggen är nog falska!
2019-04-15

  alicja lappalainen VIP
de skall vara också ekologiska.
2019-04-15

  ULJO
Det kan vara lurigt i hönsgården minsann. Tuppen kanske inte alltid att lita på.
2019-04-15

  Marita Ohlquist VIP
En smart tupp som vill ha lugn och ro i hönsgården!
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP