Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergslagsskymning

 

Inleder av falnande ljus
afton susar dovt av brus

fåglars sånger tonas ner
men tittar man noga ser

vilda grisar sätta skräck
älg släcker törst vid bäck

nattugglor vaknar till liv
rådjur på vakt instinktiv

räv smyger på tyskharar
alfavarg ylar flock svarar

lo som bevakar stort revir
björns middag blåbär blir

betraktar vy alldeles stum
jag i skogteaters publicum
 






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 21:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
med alla dessa djur i skogen
är jag nog inte mogen
ut och plocka bär
för mycket besvär
får nog bössan med ta
det blir nog att jaga
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP