Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet är långt borta



Att börja sluta
är som att börja
säga svaren





Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-13 23:15



Bookmark and Share


  Jaseph
Slutet har ofta
något sammanfattande
något avklarat
som solnedgången
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg