Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindel 7/4

En spindel väver nät så fina
särskilt då solenn på näten skina.

Spindeln finner Alltid på råd
med omsorg väljer Finast tråd.

Väljer en tråd utan färg
Aldrig den rostar, ej heller bildas det ärg.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-15 12:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt...och näten är också fina när det har regnat, då glittrar de så vackert...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning