Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

Doften av vittring,
av tid som släpper,
rasar ner i havet

av kroppskonturer
som flagar av

av tunna tankar
som cirklar bort
i kylfuktiga blekmorgnar

av blodflöden kontaminerade
av mediciner

av skräckfylld ensamhet,
svår att behärska

av för många år




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-15 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP