Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger man...

I förra veckan blev jag uppringd
av en vän som sa att han hade lite
bråttom, ville bara i all hast fråga
mig om något...

Jag avbröt honom, jag kunde inte låta bli...

Jag sa, här har hänt något ovanligt, helt
otroligt för mig, jag har aldrig varit
med om något liknande innan...

Där avbröt han mig, vi får ta det nästa gång
vi talas vid... Han ställde sin fråga och så fort
jag svarat la han på, han hade ju som sagt brått...

Igår ringde han han upp mig och sa, han ser med
spänning fram emot vad jag nu har att berätta...

Jo, sa jag, det var så här, en journalist ringde upp
mig, ville skriva en artikel om mig och berätta
om vad jag gör, jag blev helt paff och sa, var
detta möjligt... För bara få hade innan visat
något intresse för vad jag håller på med...
Jo då sa han, han hade ju hört att
jag sysslar med så mycket...
Det kan vara av intresse för...

Där avbröt vännen mig, han sa vad som
hade hänt honom, sen vi sist talades vid
och sen sa han helt plötsligt till mig, förlåt,
nu avbröt jag ju dig, jag vill ju så gärna
få höra vad det var som hänt dig
som du ville berätta om...












Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-15 13:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj ja känns och känns igen..
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt