Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

Det enda jag vet med säkerhet
är att jag en dag
kommer att dö
ändå kan jag vara glad
ändå kan jag le
åt livets mysterium

Jag ser en yngre version
av mig själv
på bussen till den yttre förorten
tiden rör sig i cirklar
som en karusell




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-15 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP