Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PORLA, MIN BÄCK

porla, min bäck

gal, min muntergök

fram med glansett

som i min moders kök

våren är här

trots dysterkvistars tjat

jag går och är

med magen full av mat

 

LARZ GUSTAFSSON 15/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-04-15 16:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja nu kvittrar det
2019-04-16

  Kungskobran VIP
Äntligen är våren här ,glädjefullt diktat
2019-04-16

  Lottie Ålhed VIP
Trivsam text Applåd!
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP