Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte längre sitta passiv och se mig själv misslyckas hela tiden


Ingenting utan dig

Jag hör rösten eka i mitt huvud
DU är värdelös, du kan inget, titta bara hur dåligt det blev
Ja du fick rätt. Det är kaos här hemma. Jag kan inte hålla ordning

Men nu har du fått prata högt tillräckligt länge
Nu ska du inte få lägga dig i längre, för du har fel

Jag är en fullt kapabel människa som kan skapa mig ett vackert hem
Utan hjälp av dig eller dina inredningstidningar
Jag är inte intresserad av vad du har att säga längre. För detta är mitt hem
Och jag är kapabel att göra fint

Om jag hör din röst i mitt huvud igen ska jag bara säga
"Och vad fick du luft ifrån?"




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-15 17:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra avslut som förmedlar styrka och beslutsamhet!
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP