Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19

Den falska blicken
Djävulen är ett charmtroll
Han vill ha din själ.




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-15 18:05



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
blytunga rader. Finns en enorm kraft i din poesi Johan.

Applåd
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP