Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte

Så fälldes hinden genom språnget
Så syntes takten stanna av
Som hennes spår blev ett förgånget
I slöjan av ett andetag

Då ville värmen möta jorden
Befrukta frosten sänkt i stål
Då följde flykten över horden
Sekunderna från mål

Och skulle dimman inte lättat
Och hade vinden inte vänt
Och hade knoppar kunnat mätta
I ett grönskans sakrament

Låg ändå lugnet över gläntan
Sågs ännu gropen finnas kvar
En reverens för driv och väntan
Ett perspektiv på liv som var




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP