Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparven och jag.




Jag ser en sparv.
Den är lik mig.
vi tittar på varandra
och står kvar som fastvuxna.
Som om vi förstår varandra,
förstår den trasiga faunan,
dom försurade haven.
Allt avfall
på din grå kavaj
du bär på dina fallna vingar.
Och fasaden runtom oss
står kvar bredvid oss
som om den också förstår.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 18:23



Bookmark and Share


  Nanna X
Åh. Vilken klok Sparv och Människa. Fint att de fick mötas.
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg