Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köandets följder...

Nu är påsar slut på Påskön
Och därifrån till oss hörs ju stön...
Man sågs där trilla
var gick det mest illa...
Det sas det var ju värst i pås kön...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-15 19:05



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra den
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt