Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Å underbaraste av älsklingars änglar
låt mig nu få somna

låt mig drömma om DIG
låt mig vakna med din bild
på baksidan av mina ögonlock

min älskling
jag är din
tills ljuset skiljer oss åt
när dagen är grydd
möts vi igen

i de vaknas värld,
fast i våra drömmar,
djupt i förälskelse
nekar vi verkligheten

himmelska njutning
när jag åter ser dig
håller din hand,
med dig i min famn,
älskar i tysthet

med detta,
låt mig nu somna in
vi ses snart




Fri vers av musnin03
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-06-23 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03