Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla ångan uppe

En svårt sjuk  vill i alla fall upprätthålla sin livsvilja,

och då är det bra om hen kan organisera sitt liv,

så att ledsamma tankar skingras

Det är bra att ha någon hobby

och någon eller några riktigt bra vänner att prata med

och att hålla kontakt med sjukvården för att få adekvat vård




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP