Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär igen

fjärilar
på hjärtat
kittlar lite lätt

lite kärt
skrattande

lycklig
över sommaräng av
mandel och kanel och
blåklockor


mungipor som vidgas
ganska stort

över doftande
kärlek
nykläckt




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-15 20:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint med subtil känsla, ....
2019-04-18

  peter markurth
Bra flyt
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta