Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampsång för att kunna hålla huvudet högt.


Bästa versionen av mi

Jag kommer inte igång
Jag får inget gjort
Jag är dålig

Jag klarar mig inte utan dig
Är det så du vill ha det?

Jag ska bli den bästa versionen av mig
Jag ska göra Gud stolt över mig

Jag ska inte längre se det som inte är gjort
Jag ska se allt jag gjort

Jag vill inte längre vara i ditt våld
Jag ska gå min egen väg
Utan att vända mig om

Äntligen

Jag ska slicka mina sår
Jag ska sörja din brist på kärlek
Jag ska sörja
Och sedan gå vidare
Med starkare tro och tryggare än någonsin
Utan bitterhet
Med en hunger på livet
Och frid i sinnet





Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-15 21:53



Bookmark and Share


  danne //
Någonstans hämtar vi ändå styrka , den vi behöver !
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP