Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn jorden dricker djuren duschar

Sommardagen är gråmålad & regnet
faller i ständigt rinnande ström
jorden dricker i massor & grönskan fröjdas
man kan nästan se hur löven dansar
nu fyller de på med livgivande vätska
fåglarna duschar bort damm & smuts
det är mycket som tvättas skinande rent
dropparna fyller på där törst funnits
tänk om jag också duschade ute
ibland skulle jag vilja ta av mig kläder
springa omkring & dansa i regnet
min egen speciella unika regndans
det skulle kunna gå där ingen finns
vem vet kanske jag gör det någon gång
de enda åskådarna blir de små djuren
kanske även de stora som älgen
tänk om skogens konung dök upp
han skulle säkert undra & tänka
vad är det för en stollig människa
som springer omkring naken & ler







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-15 11:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön läsning.
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP