Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inte ytspänningen riktigt håller häder det saker...


Brännvinspsykos


Djupt där nere på botten av glaset
simmade en mask, såg det ut som

den krängde av och an som i desperat
dödsångest, tills den blev stilla,
Jag vände tankarna åt annat håll och
tömde glaset utan att tänka mer på det



Natten som följde tog sedermera
aldrig slut, allt började med en dröm
och den drömmen dröjer sig kvar







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-15 23:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tequila masken ?
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP