Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det där som bara känns när man älskar någon innerligt ... Tidigare publicerad här i juni 2005.


Gryningen dröjer ännu en stund

Sov sött min vän
gryningen dröjer ännu en stund …

Dröm vackra drömmar min vän
låt mig få hålla om dig
låt mig få känna din närhet
gryningen dröjer ännu en stund … 

Sov sött min vän
Du älskar mig
och undrar ängsligt
om jag också älskar dig …

Dröm vackra drömmar min vän 
Jag älskar dig …
… kan ej andas utan dig
låt mig få hålla om dig
låt mig få känna din närhet
gryningen dröjer ännu en stund …

Låt oss älska
sedan sova en blund …




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-04-16 06:08



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Det obarmhärtiga i närhetens skönhet fångar du fint
2019-04-16

  StinaJ VIP
Vackert skaldat i kärlekens namn.
2019-04-16

  Kungskobran VIP
Fint!
2019-04-16

  Maria–Lo
Så vackert och kärleksfullt skrivet.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP