Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystert, ljust och vackert


Födas
bara
för
att
smaka
på ljuset
Vandra en stund
På jorden
Och ges en kram
av din moder

Och sedan
Blekna
Bort i en sorglig
sorti




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP