Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidningsbud i träning...

Sonen kom in, i en stor fart
sa, nå´n kastat nå´t blaskigt, osmart...
Som kom på hans rygg
han känner sig otrygg...
Far sa, för tidning om spelet: Dart...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-16 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt