Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de fina salongerna


Tjusad
Smickrad
Kanske
hänförd
av all glans
Och flärd
Men upptäckte
Snabbt
att magkänslan
Var rätt
Jag
passade
inte in




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 09:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Min tanke fri från flärd.
Nåja, till viss del.
Men knappast hänförd.
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP