Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 år sätter sina spår mina två älsklingar föddes där inristat i mitt hjärta


Nostalgiska minnen från solskensstaten Florida

Nostalgiska minnen seglar tillbaka
in till min nuvarande verklighets hamn
solskensstaten Florida ligger för evigt
i mitt hjärta och min tid där vårdar jag ömt
så många år vandrade mina fötter på dess mark
emellanåt på beachens varma mjuka sand
såg stora fartyg långt bortom horisonten
vågornas melodi spelade ljuva frihetstoner
varma vindar smekte min kropp ihop med solen
så mycket av spännande äventyr upplevelser
listan är lång och där finns mycket att hämta
min bok skulle bli tjock av alla berättelser
som förändrade mig och fick större insikt om livet
mötte människor från hela världen
seglare från Australien folk från England
Haiti Jamaica Canada Tyskland Italien
bara för att nämna några stycken
mina grannar var från alla möjliga länder
min tid i Florida lever för alltid kvar
längtar tillbaka nu på våren och vem vet
kanske kommer mina fötter åter
få känna av Floridas varma sand
med handplockade snäckor i hand
jag fortsätter drömma om mitt Florida







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 10:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jag inns den ljuva tiden. Jag inns den som igår." Anna-Maria Lenngren.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP