Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske för din egen skull

Inte för vad
någon annan
säger
Motivationen
saknas den med
stundtals
Men du vet att
det räknas
i längden
Och att det kan
vara det som
betyder allra mest
Att välja något
som i längden
belönar
Kanske inte just
nu när du tror
att du gör det
Bara för att....
Men när du sedan
ser i backspegeln
Blir din belöning
Ögonen som ler
Dina och andras





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-16 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP