Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra kullens föminskade betydelse




När jag var en liten tråkig
sten
Sa den vackra kullen till mig

Du pysen blir aldrig
Större bara mindre

Tänk på det
Och se på mig

Men jag var tydligen
En värdefull ametist

Och kom inifrån en
djup mytisk grotta

Hur det nu kunnat
komma sig?

En tjej plockade upp
Mig invid stranden

En dag tog mig hem
Till sig slipade och
putsade

Nu glänser jag mellan
Hennes bröst

När hon går ner mot
stranden


Och den vackra kullen
håller helt tyst fastän
han ser mig helt klart

Det kan väl alltid vara
Till någon tröst. ..





Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP