Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamles väntan

Vars och ens väntan på
att livet skall rinna ut i domens hus
sköljs tillfälligt bort av tiden strömmar
Bortanför ens hörselnivå
kommer de röster som en gång skildrat ens liv
men som tiden tagit

Varje natt låter jag mig drömma
att på andra sidan världen
skulle var skapelse komma till av ljud
som bildar en massa skrivtecken mot en ruta
vattrad med flammigt vågmönster
mitt i ett intetvarda
när natten faller på




Fri vers (Prosapoesi) av Lennart Andersson
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-16 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson