Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FIENTLIGHETEN LEVER

fientligheten lever

den härjar i mitt blod

jag proklamerar seher

och är väl vid gott mod

men underströmmen brusar

en förorenad flod

fientligheten tjusar

när jag vill vara god

 

den lägger ord på tungan

som sedan slungas ut

mot klåprna i klungan

här slösas det med krut

fientlighet grasserar

en följeslagare

runt hörnet intrigerar

en slug bedragare

 

LARZ GUSTAFSSON  16/4

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-04-16 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP